ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ WC ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΘΟΓΟΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ
ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ

Δείτε Το Παρακάτω Βίντεο`

Ανώνυμο σχέδιο

ANTIBAKT UNIVERSAL
 No 1 στη μάχη κατά των μικροβίων.

Με έγκριση ΕΟΦ. Απολυμαίνει, Καθαρίζει, Ήπια αρωματίζει, Καταπολεμά βακτήρια, Διασπά το ουρικό οξύ και τα άλατα, στο εσωτερικό της λεκάνης εως και στα σιφώνια.

Η συσκευή είναι ηλεκτρονική από ανθεκτικό υλικό, ώστε η ποσότητα του απολυμαντικού
να είναι πάντα με σταθερή δόση

Πώς Θα Σας Φαινόταν Εάν Η Ομάδα Της Eco-Dot Γινόταν Και Δική Σας Ομάδα;

Στην εποχή μας, η υγιεινή στον εργασιακό χώρο δεν αποτελεί απλώς θέμα πολυτέλειας ή επιλογής· είναι μια αναγκαιότητα. Ένας καθαρός και υγιεινός εργασιακός χώρος είναι απαραίτητος για τη διασφάλιση της υγείας και της ευεξίας των εργαζομένων και των επισκεπτών.

Η παραμέληση της απολύμανσης μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των περιστατικών ασθενειών, μειώνοντας την παραγωγικότητα και αυξάνοντας τις απουσίες λόγω ασθένειας.

Είναι γεγονός ότι οι εργασιακοί χώροι, ιδιαίτερα τα WC, είναι σημεία όπου τα μικρόβια και τα παθογόνα βρίσκουν ευνοϊκές συνθήκες για να αναπτυχθούν. Η τακτική και επαγγελματική απολύμανση και καθαρισμός αυτών των χώρων είναι καθοριστική για την πρόληψη της διάδοσης ασθενειών.

Επιπλέον, ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας βελτιώνει την ψυχολογία των εργαζομένων και των πελατών.

Ως επαγγελματική εταιρεία παροχής υπηρεσιών αρωματισμού και υγιεινής, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος: Βοηθάμε στη διατήρηση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες. Κάτι που βελτιώνει άμεσα την εικόνα της επιχείρησής σας, ειδικά προς τους πελάτες σας.

Βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης: Η πρώτη εντύπωση έχει σημασία. Ένας καθαρός και καλά συντηρημένος επαγγελματικός χώρος αντανακλά θετικά στην εικόνα και τον επαγγελματισμό της εταιρείας. Οι υπηρεσίες μας διασφαλίζουν ότι οι επιχειρήσεις δείχνουν πάντα με τον καλύτερο τρόπο, εντυπωσιάζοντας τους πελάτες σας.

Προσαρμοσμένες λύσεις απολύμανσης: Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες απολύμανσης. Προσφέρουμε εξατομικευμένα σχέδια απολύμανσης προσαρμοσμένα στις ειδικές απαιτήσεις διαφορετικών επιχειρήσεων, είτε πρόκειται για ένα κατάστημα λιανικής πώλησης, ένα γραφείο, καφεστίαση ή μια ιατρική εγκατάσταση.

Χρήση ποιοτικών προϊόντων απολύμανσης: Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες απολύμανσης και προϊόντα που είναι αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτή η σύγχρονη προσέγγιση στον απολύμανση εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα, το οποίο γίνεται άμεσα αντιληπτό από τον πελάτη σας.

Αποδοτικότητα χρόνου και κόστους: σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Αυτό σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες χωρίς να ανησυχείτε και να αφιερώνετε χρόνο για τη συντήρηση των καταστημάτων σας.

Ευέλικτος προγραμματισμός: Καταλαβαίνουμε ότι όλες οι επιχειρήσεις έχουν διαφορετικό ωράριο λειτουργίας. Οι υπηρεσίες μας είναι ευέλικτες και μπορούν να προγραμματιστούν εντός του ωραρίου λειτουργίας σας, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η διακοπή της χρήσης των χώρων συντήρησης.

Τι Έχουν Πει Επιχειρηματίες Που Έχουν Συνεργαστεί Μαζί Μας

Κλείστε Το Ραντεβού Σας Και Δείτε ΠΩΣ Μπορούμε Να Σας Βοηθήσουμε

Κατηγορίες

Scroll to Top